Kerstpakket Trends 2019

De pakketten voor 2019 zijn samengesteld en er zijn weer een hoop leuke thema’s. Een nieuw jaar betekent ook nieuwe trends.

Kerstpakketten zijn er in allerlei verschillende soorten, prijzen, kleurstellingen en formaten. Maar hoe verras jij ook dit jaar weer het personeel met een trendy pakket?

Eén manier om te kiezen, is werken met een bepaalde kleurstelling. Zo zijn goud, zilver en rood ook dit jaar weer de meest gekozen kleurstellingen.
Een andere en hippe manier om je personeel te verrassen, is het gebruik van uitgesproken teksten zoals bijvoorbeeld “Ik vind je lief”!

Je maakt het pakket helemaal af door het te personaliseren bijvoorbeeld door een bedankkaart met een leuke teksten en de naam van het bedrijf. Wellicht zijn er bepaalde actualiteiten binnen het bedrijf waar je leuk op kan inspelen..

Trends 2019

Hierbij een aantal trends voor het kerstpakket van 2019:

  1. Houdt rekening met de familie. Tijdens de kerstdagen willen we graag alles delen en nog leuker is om samen te spelen. Een leuk gezelschapsspel voor tijdens de donkere dagen is een echte aanrader!
  2. Eén van de bestsellers van dit jaar zal ongetwijfeld een BBQ pakket gaan worden. BBQ is anno 2019 niet alleen meer voor de zwoele zomeravonden, tijdens de winterse avonden wordt het ook steeds hipper om te gaan bbqen.
  3. De verkoop van alcoholvrij bier is het afgelopen jaar harder gestegen dan in de jaren ervoor. Deze ontwikkeling zie je ook terug in het kerstpakket. Pakketten met 0.0% bier of zelfs 0.0% wijn worden steeds hipper.
  4. Street food is en blijft nog steeds een trend. Kijk alleen al naar de vele Foodtrucks bij  diverse evenementen. Er zijn behoorlijk wat pakketten samengesteld in dit thema.
  5. Groen en bewust is niet alleen een leefstijl maar ook een begrip binnen de kerstpakketten. Van bio etenswaren tot een mini terrarium, de keuze is reuze.

Wil je graag passend advies over welk pakket het beste past en aansluit bij jullie bedrijf?
Neem contact met mij op want ik denk graag mee! Mail me via anjuna@kieskadoos.nl of bel me +31 850640594.